Annelies van woudenberg

Wie zit er achter CoS?

Carpet of the Sun is een initiatief van mij, Annelies Van Woudenberg.

Van huis uit ben ik bioloog. Ik heb ruime ervaring in verschillende functies op medische, marketing en communicatieafdelingen van producenten van innovatieve geneesmiddelen. Voor mij is het heel gewoon om medische informatie inzichtelijk te maken en om te zetten naar heldere, voor de niet-ingewijde begrijpelijke teksten. Mijn werk bestaat voor een belangrijk deel uit het dichten van de kloof tussen gespecialiseerde kennis en informatie waarmee de gebruiker aan de slag kan.

In 2005 heb ik Carpet of the Sun opgericht om me in te zetten voor verschillende opdrachtgevers, binnen en buiten de gezondheidszorg.

Met CoS communicatieadvies en projectmanagement beschik ik over een breed netwerk van specialisten zoals fotografen, vormgevers, tekstschrijvers, illustrators en andere specialisten. Daardoor is een opdracht niet snel te groot.

Annelies van woudenberg

Wat kunt u van CoS verwachten?

Samenwerken begint met goed luisteren. Luisteren naar jouw vraag en jouw wensen. Ik zoek samen met jou naar de vraag achter de vraag, de wens achter de wens en naar de behoeften van je doelgroep(en). Alleen zo krijgen we samen helder waar het om gaat. Daarna maken we afspraken over de activiteiten die nodig zijn om de geformuleerde doelen te bereiken.

Denk hierbij aan:

  • in kaart brengen van doelgroepen en hun behoeften en gedrag;

  • ontwikkelen van een strategie voor de corporate, interne en marketingcommunicatie;

  • maken en uitvoeren van marketing- en communicatieplannen voor online en offline activiteiten;

  • de organisatie van de communicatieactiviteiten, zoals het ontwerpen, bouwen en realiseren van de website, blog, magazine, brochures, (digitale) nieuwsbrieven en andere online en offline communicatiemiddelen.

Communicatieadvies en projectmanagement

Communicatieadvies en projectmanagement

Van advies tot coördinatie en uitvoering

Wil je dat ik je ook het regelwerk uit handen neem? Geen probleem. Ik kan gedeeltelijk of geheel de regie over jouw communicatieprojecten voeren.

En dan bedoel ik het totale project, van A tot en met Z, van de communicatiestrategie tot de uitvoering, inclusief tekstschrijven, online marketing en social media strategie, vormgeving en beeldredactie. Uiteraard altijd in nauw contact met jou als opdrachtgever. Je hebt er geen omkijken naar.

Wil je weten of CoS iets voor je kan betekenen?

Neem contact op

Wil je weten of CoS iets voor je kan betekenen?

Neem contact op