"Samenwerken begint
met luisteren."

Annelies Van Woudenberg Owner

Wie zit er achter CoS?

CoS is een initiatief van mij, Annelies Van Woudenberg. Van huis uit ben ik bioloog en ik heb ruime ervaring in verschillende functies op medische, marketing en communicatieafdelingen van farmaceutische bedrijven. Voor mij waren vertaalslagen van medische informatie naar heldere behapbare teksten heel gewoon. En de verbinding tussen medisch, marketing en communicatie ook. Inmiddels heb ik voor diverse opdrachtgevers gewerkt, binnen en buiten de gezondheidszorg.

Ik beschik over een breed netwerk van specialisten zoals fotografen, vormgevers, tekstschrijvers, illustrators en andere specialisten. Daardoor is een opdracht niet snel te groot.

Voor effectieve online marketing werk ik graag samen met Social Elephant, een specialist die, net als ik, uitgaat van de wensen en behoeften van uw doelgroep. Dat geeft namelijk een beter resultaat voor u.

Wat kunt u van CoS verwachten?

Samenwerken begint voor mij begint met luisteren. Luisteren naar uw vraag en uw wensen. Ik zoek samen met u naar de vraag achter uw vraag, de wens achter uw wens, maar ook naar de behoeften van uw doelgroep. Alleen zo krijgen we samen helder waar het u om gaat.
Daarna maken we afspraken over de activiteiten die nodig zijn om uw doelen te bereiken. Dit kan zijn:

  • in kaart brengen van uw doelgroepen en hun behoeften en gedrag;
  • ontwikkelen van een strategie voor uw corporate-, interne- en marketingcommunicatie;
  • maken en uitvoeren van marketing- en communicatieplannen voor online en offline activiteiten;
  • de organisatie van uw communicatieactiviteiten, zoals het ontwerpen, bouwen en realiseren van uw website, blog, magazine, brochures, (digitale) nieuwsbrieven en andere online en offline communicatiemiddelen.

Van advies tot coördinatie en uitvoering

Ik neem u het geregel uit handen en voer – geheel of gedeeltelijk – de regie over úw communicatieprojecten.

En dan bedoel ik het totale project, van A tot Z, van de communicatiestrategie tot de uitvoering, inclusief tekstschrijven, online marketing en social media strategie, vormgeving en beeldredactie. Uiteraard in nauw contact met u. U hebt er geen omkijken naar.

Voor wie werkt CoS?

Ik werk graag voor organisaties die in de gezondheidszorg actief zijn voor het welzijn van patiënten. Maar ook als u geen roots in de gezondheidszorg heeft kunt u bij CoS terecht.

Wilt u weten of CoS iets voor u kan betekenen? Neem contact op

© 2015 Carpet of the Sun